Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.evakotsia.gr σας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε για την παραγγελία σας με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, Electron Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover, American Express).

Οι πληρωμές με κάρτα διεκπεραιώνονται από την Τράπεζα Πειραιώς.

Σε περίπτωση πληρωμής με Κάρτα δεν υπάρχει κάποια επιπλέον επιβάρυνση της τελικής τιμής της παραγγελίας σας, πέρα από το κόστος των μεταφορικών.

Η εταιρεία μας ενδέχεται να σας ζητήσει να μας αποστείλετε στοιχεία επιβεβαίωσης της ταυτότητας του κατόχου της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, όπως φωτοτυπία/φωτογραφία της ταυτότητας και φωτοτυπία/φωτογραφία της μπροστινής όψης της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή με εμφανή τα πρώτα 6 ψηφία, καλυμμένα τα επόμενα 6 και εμφανή τα τελευταία 4 ψηφία (Για παράδειγμα εάν ο αριθμός της κάρτας είναι ο 5555 1234 5678 9012, θα πρέπει να μας αποστείλετε φωτοτυπία/φωτογραφία της μπροστινής μόνο όψης της κάρτας όπου θα είναι εμφανή τα ψηφία 5555 12ΧΧ ΧΧΧΧ 9012).

Αντικαταβολή

Σε περίπτωση που επιλέξετε την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, δεν υπάρχει κάποια επιπλέον επιβάρυνση στο ποσό της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα

Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας και να προχωρήσετε σε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5605-555555-555 GR5555555590005609015555555

Όνομα Δικαιούχου Λογαριασμών: ΤΖΑΛΑΧΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Μετά το πέρας των 3 εργάσιμων ημερών και εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα και τα προϊόντα που περιέχονταν σε αυτήν αποδεσμεύονται. Εάν έχετε καταχωρήσει παραγγελία με επιλογή πληρωμής τραπεζική κατάθεση και για οποιονδήποτε λόγο χρειαστείτε παραπάνω από 3 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση της κατάθεσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε.
Ενδεχόμενα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης, να συμπεριλάβετε τον αριθμό παραγγελίας καθώς και το ονοματεπώνυμό σας.

Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε απαντήστε στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας που λάβατε, ή στείλτε μας νέο email με το αποδεικτικό της κατάθεσης για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας.  Δείτε τα Στοιχεία Επικοινωνίας.

Ασφάλεια συναλλαγών κατά την πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Οι πληροφορίες που παρέχετε κατά την πληρωμή της παραγγελίας σας σχετικά με τα στοιχεία των καρτών σας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την χρέωση της παραγγελίας σας, την στιγμή της ολοκλήρωσής της, από ηλεκτρονικά συστήματα χρέωσης της Τράπεζας Πειραιώς δεν αποθηκεύονται από την ιστοσελίδα μας, ούτε έχουμε πρόσβαση σε αυτά. Για την μεταφορά των παραπάνω πληροφοριών των καρτών στο ηλεκτρονικό σύστημα της Τράπεζας Πειραιώς χρησιμοποιείται η τελευταία τεχνολογία πιστοποιητικών ασφαλείας SSL Certificates, ώστε η χρέωση και μεταφορά των στοιχείων να είναι αδιάβλητη και ασφαλής.

** Σε περίπτωση πληρωμής με Πιστωτική Κάρτα, η χρέωση θα εμφανιστεί στην κάρτας σας ως πληρωμή σε “ΚΩΤΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ.“, που είναι ο ιδιοκτήτης της Ιστοσελίδας www.evakotsia.gr

X
Add to cart